вторник, 11 ноября 2014 г.

Свинячі відбивні в божевільному маринаді


Свинячі відбивні в божевільному маринаді

Інгредієнти:

Лайми 2 шт.
Перець чилі 1 шт.
Петрушка 50 г
Часник часточки 6 шт.
Імбир свіжий 5 см
Оливкова олія 100 мл
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений ½ ч. л.
Свиняча корейка 700 р.

Приготування:

З лаймів знімаємо цедру, нарізаємо петрушку, часник нарізаємо впоперек тонкими пластинками. Корінь імбиру натираємо на тертці, Перець чилі розрізаємо вздовж навпіл , нарізаємо впоперек смужками. Можна насіння залишити в маринаді, якщо хто бажає погостріше.
Цедру, часник, імбир, петрушку і перець з кладываем в ступку і гарненько розтираємо товкачем в пасту.
Потім видавлюємо туди сік лаймів, додаємо оливкову олію, сіль, чорний перець і перемішуємо. Маринад готовий.
Корейку розрізаємо на 4 відбивних на кісточці. Натираємо маринадом відбивні і складаємо їх у посудину помариноваться приблизно на 40-45 хвилин. Посуд краще прикрити харчовою плівкою.
Нагріваємо в товстостінній сковороді трохи олії до температури трохи вище середньої. Відбивні очищаємо від великих шматочків маринаду, щоб вони не горіли, і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на кожній стороні.
Складаємо м'ясо у форму для запікання. Поливаємо маринадом і запікаємо в духовці до готовності, приблизно 20 хвилин. Оскільки у мене форма керамічна, то я ставлю її в холодну духовку, нагріваю до 180 градусів і печіть.