
Інгредієнти:
Для начинки:
Гриби: 500 г
Сир: 150 г
Зелена цибуля
Для тіста:
Мінеральна вода: 250 мл
Сіль: 1 ч. л.
Цукор: 2 ч. л.
Яйця: 1 шт.
Борошно: 4 ст.
Приготування:
1. Готуємо начинку: гриби обсмажити на сковороді, остудити, додати тертий сир, дрібно нарізаний зелений лук, посолити, перемішати.
2. Всі інгредієнти для тіста перемішати, дати тісту відпочити, накрити серветкою на 20 хвилин! З тіста робимо кульки, розкачуємо, в серединку кладемо начинку, краї прищипываем.
3. Обсмажуємо на розпеченому маслі по 7 хвилин з кожного боку